Kategorier
Bliv inspireret

Sjove sommerting

Er du klar til sommerferien? Skal den holdes i Danmark eller måske Sydpå?

De sidste år har været vanvittige. Først et par år hvor ingen måtte rejse, så et år hvor alle var ude at rejse. Hvordan bliver det mon i år?

Har du allerede planlagt ferien til at være i Danmark, måske endda i sommerhuset kan vi anbefale dig at kigge forbi Coolstuff.dk , der finder du alt det sjove til sommerferien herhjemme. Er vi heldige med vejret, finder du et stort udvalg af de sjove Bestway produkter, lige fra badebolde der ligner meloner, til de store populære badebassins til børn og voksne.

Havemøbler til ferien er altid lækkert og spændende at tage på udkig efter. I år har vi testet nogle af møblerme fra havemøbelland, i denne omgang var det Cane-Line serien der blev prøvet med model Connect. Det er lækre møbler som man ikke finder andre steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *