Kategorier
Bliv inspireret

Sjove sommerting

Er du klar til sommerferien? Skal den holdes i Danmark eller måske Sydpå?

De sidste år har været vanvittige. Først et par år hvor ingen måtte rejse, så et år hvor alle var ude at rejse. Hvordan bliver det mon i år?

Har du allerede planlagt ferien til at være i Danmark, måske endda i sommerhuset kan vi anbefale dig at kigge forbi Coolstuff.dk , der finder du alt det sjove til sommerferien herhjemme. Er vi heldige med vejret, finder du et stort udvalg af de sjove Bestway produkter, lige fra badebolde der ligner meloner, til de store populære badebassins til børn og voksne.

Havemøbler til ferien er altid lækkert og spændende at tage på udkig efter. I år har vi testet nogle af møblerme fra havemøbelland, i denne omgang var det Cane-Line serien der blev prøvet med model Connect. Det er lækre møbler som man ikke finder andre steder.

Kategorier
Bliv inspireret

Efterår. Vådt, sjasket og superhyggeligt.

Vi kender det. Bladene falder af træerne, mørket kommer tidligere og tidligere og vi finder jakken og de varme sko frem igen. Efteråret har ramt os. Hele sommeren har vi enten været på ferie sydpå, hygget i haven, eller oplevet Danmark på en dejlig kør selv ferie. Men nu er det slut, vi skal nu i gang med årets sidste kvartal. Trampolinen er både våd og kold, løbehjulet er ikke så sjovt og fodboldmålene er væk i skuret eller garagen. Men hvad skal vi finde på, som årets sidste underholdning, for os selv, vores børn og vores venner. Selvom verden i år er blevet et endnu mere mærkeligt sted at være, skal vi stadig have det sjovt, have nogle oplevelser og hygge os med venner og familie. I gruppen “efterår“, har vi fundet masser af produkter der kan bruges, som underholdning i årets sidste kvartal. Både til de mindre, større og helt store 🙂